محورهای کنفرانس

  • روش های جدید بسته بندی جهت افزایش زمان ماندگاری محصولات تازه مانند انوع میوه و سبزیجات، صیفی جات و گل ها
  • روش های جدید بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده با ماندگاری بالا
  • روش های جدید بسته بندی مواد غذایی پروتئینی ( گوشت، مرغ و ماهی)
  • روش های کنترل کیفی و استانداردهای ملی و بین المللی صنایع بسته بندی
  • بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی ها، شرایط فیزیکی و محیطی
  • مدیریت و اقتصاد صنایع بسته بندی
  • انتخاب مواد و طراحی فرمولاسیون آمیزه های پلیمری در صنایع بسته بندی
  • پتانسیل های تولید پلیمرهای پایه و افزودنی های مورد نیاز در صنایع بسته بندی
  • ماشین آلات و فرآیندهای تولید محصولات بسته بندی پلیمری و صنایع تبدیلی

زمان های مهم

آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات: 20 دی ماه
تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات: 1 بهمن ماه

آخرین مهلت ثبت نام  مرحله اول: 1 دی ماه
آخرین مهلت ثبت نام  مرحله دوم: 15 بهمن ماه

سخنرانان کلیدی

دریافت پوستر

مکان کنفرانس

1
هتل المپیک
1
هتل المپیک تهران

حامیان رسانه ای