روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات

به طور متوسط سالانه یک سوم غذای تولید شده در جهان به هدر می رود. (حدود 1.3 میلیارد تن)

ایران 1 درصد از کل جمعیت جهان را دارد. اما 3 درصد از غذای تولید شده در جهان در ایران به مصرف میرسد. سهم ایران از اتلافات غذایی که هر ساله در دنیا رخ می دهد 7.2 درصد است.

اتلاف غذایی در ایران معادل سالانه 35 میلیون تن است. این مقدار 7 برابر ضایعات غذایی کشور فرانسه و 60 درصد درآمد نفتی ایران در سال 1395 است.

اگر اتلافات غذایی در ایران رخ ندهد می توان 800 میلیون از جمع 900 میلیونی گرسنگان جهان را غذا داد!!

بیشترین ضایعات غذایی ایرانیان در گروه های غذایی زیر رخ می دهد:

  • 50 درصد میوه و سبزیجات
  • 30 درصد  انواع نان
  • 25 درصد خرما
  • 10 درصد برنج

تنفس میوه ها و سبزیجات پس از برداشت

تنفس میوه ها و سبزیجات پس از جدا شدن از ساقه شروع می شود. در مدت نگهداری می توان تنفس را به صورت زیر نشان داد.

همچنین نرخ تنفس گیاهان مختلف، متفاوت است. از طرف دیگر با تغییرات شرایط نیز نرخ تنفس تغییر میکند.

در بسته بندیهای اتمسفر تعادلی اصلاح شده با توجه به نوع محصول درون بسته بندی از یک فیلم پلیمری تنفس کننده استفاده می شود تا غلظت گازهای درون بسته بندی در حالت تعادلی به نحوی نگه داشته می شود که منجر به افزایش زمان ماندگاری محصول مورد نظر شود. با استفاده از این روش می توان تازگی میوه و سبزیجات را برای زمان­های طولانی تری حفظ نمود.

زمان های مهم

آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات: 20 دی ماه
تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات: 1 بهمن ماه

آخرین مهلت ثبت نام  مرحله اول: 1 دی ماه
آخرین مهلت ثبت نام  مرحله دوم: 15 بهمن ماه

سخنرانان کلیدی

دریافت پوستر

مکان کنفرانس

1
هتل المپیک
1
هتل المپیک تهران

حامیان رسانه ای