اهداف کنفرانس

  • بهبود امنیت غذایی، بهداشت جامعه و توسعه اقتصادی کشور با استفاده از فناوری های نوین بسته بندی
  • کاهش اتلاف و هدر رفت مواد غذایی با استفاده از فناوری های نوین بسته بندی
  • گردهم آمدن بخش های مختلف زنجیره تامین صنعت بسته بندی و فراهم نمودن زمینه جذب نیازهای صنایع داخلی در خصوص بسته بندی
  • معرفی روش های بسته بندی و به روز دنیا مناسب برای حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری مواد غذایی فرآیند شده
  • معرفی فناوری های نوین بسته بندی برای افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی تازه
  • آشنایی با مواد پلیمری توسعه یافته برای استفاده در صنایع بسته بندی
  • معرفی ویژگی های مواد پلیمری مورد نیاز در صنایع بسته بندی

مخاطبین

  • وزارت جهاد کشاورزی
  • وزارت بهداشت
  • وزارت صنایع
  • سازمان ملی استاندارد ایران
  • سازمان غذا و دارو
  • سازمان شیلات ایران
  • سازمان دامپزشکی کشور
  • تولیدکنندگان محصولات پروتئینی نظیر گوشت قرمز، مرغ، ماهی، میگو و …
  • تولیدکنندگان محصولات لبنی نظیر شیر، پنیر و …
  • تولیدکنندگان انواع نوشیدنی‌های طبیعی و صنعتی
  • تولیدکنندگان روغن‌های گیاهی
  • تولیدکنندگان محصولات غذایی آماده و نیمه آماده نظیر الویه، پاستا، غذای کودک، انواع خورش، سالاد، سس، رب، نان نیم پخت
  • تولیدکنندگان محصولات پزشکی، دارویی و آرایشی- بهداشتی جهت بسته‌بندی هایی نظیر مواد ریزمغذی، کیسه دیالیز، کیسه خون و …
  • تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی، شوینده‌ها و موارد مشابه که نیازمند بسته بندی های مقاوم هستند
  • تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع اقلام کشاورزی نظیر سبزی، صیفی، خشکبار، خرما، چای، قهوه و دامی نظیر علوفه
  • تولیدکنندگان تولید کنندگان نهاده های بسته بندی (انواع فیلم‌ها، بطری ها و تیوب‌های چند لایه)
  • تبدیل کننده ها (کانورتورها)، صنایع چاپ، لامینیت و دوخت

زمان های مهم

آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات: 20 دی ماه
تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات: 1 بهمن ماه

آخرین مهلت ثبت نام  مرحله اول: 1 دی ماه
آخرین مهلت ثبت نام  مرحله دوم: 15 بهمن ماه

سخنرانان کلیدی

دریافت پوستر

مکان کنفرانس

1
هتل المپیک
1
هتل المپیک تهران

حامیان رسانه ای