خانه
اطلاعات کنفرانس
اهداف و مخاطبین کنفرانس
محورهای کنفرانس
شورای سیاست گذاری
اعضای کمیته علمی کنفرانس
محل برگزاری کنفرانس
کنفرانس اول
ارسال مقالات
درخواست حضور در کنفرانس
اخبار و اطلاعیه ها
تماس با ما
جستجو
منو
Latest News
واردات خشکبار به ایران در نتیجه عدم حمایت از کشاورزان
یکی از روش های اولیه افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی، خشک کردن آن ها است…
12 اکتبر , 2019
/
توسط علی امیری
هدر رفت و اتلاف مواد غذایی، چالش جهانی
2 اکتبر , 2019
/
توسط علی امیری
تاریخچه پیدایش بسته بندی چند لایه
21 سپتامبر , 2019
/
توسط علی امیری
فناوری بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)، راه حل عملیاتی افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی
11 سپتامبر , 2019
/
توسط علی امیری
بارکد های مورد استفاده در بسته بندی
1 سپتامبر , 2019
/
توسط علی امیری
اهمیت بسته بندی در زنجیره تامین محصولات کشاورزی
21 آگوست , 2019
/
توسط علی امیری
حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی به کمک فناوری بسته بندی فعال
11 آگوست , 2019
/
توسط علی امیری
بسته بندی، هویت کالاهای صادراتی
31 جولای , 2019
/
توسط علی امیری
صفحه 3 از 9
‹
1
2
3
4
5
›
»
رفتن به بالا