
- روش های جدید بسته بندی جهت افزایش زمان ماندگاری محصولات تازه مانند انوع میوه و سبزیجات، صیفی جات و گل ها
- روش های جدید بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده با ماندگاری بالا
- روش های جدید بسته بندی مواد غذایی پروتئینی ( گوشت، مرغ و ماهی)
- روش های کنترل کیفی و استانداردهای ملی و بین المللی صنایع بسته بندی
- بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی ها، شرایط فیزیکی و محیطی
- مدیریت و اقتصاد صنایع بسته بندی
- انتخاب مواد و طراحی فرمولاسیون آمیزه های پلیمری در صنایع بسته بندی
- پتانسیل های تولید پلیمرهای پایه و افزودنی های مورد نیاز در صنایع بسته بندی
- ماشین آلات و فرآیندهای تولید محصولات بسته بندی پلیمری و صنایع تبدیلی