
مخاطبین
- وزارت جهاد کشاورزی
- وزارت بهداشت
- وزارت صنایع
- سازمان ملی استاندارد ایران
- سازمان غذا و دارو
- سازمان شیلات ایران
- سازمان دامپزشکی کشور
- تولیدکنندگان محصولات پروتئینی نظیر گوشت قرمز، مرغ، ماهی، میگو و …
- تولیدکنندگان محصولات لبنی نظیر شیر، پنیر و …
- تولیدکنندگان انواع نوشیدنیهای طبیعی و صنعتی
- تولیدکنندگان روغنهای گیاهی
- تولیدکنندگان محصولات غذایی آماده و نیمه آماده نظیر الویه، پاستا، غذای کودک، انواع خورش، سالاد، سس، رب، نان نیم پخت
- تولیدکنندگان محصولات پزشکی، دارویی و آرایشی- بهداشتی جهت بستهبندی هایی نظیر مواد ریزمغذی، کیسه دیالیز، کیسه خون و …
- تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی، شویندهها و موارد مشابه که نیازمند بسته بندی های مقاوم هستند
- تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع اقلام کشاورزی نظیر سبزی، صیفی، خشکبار، خرما، چای، قهوه و دامی نظیر علوفه
- تولیدکنندگان تولید کنندگان نهاده های بسته بندی (انواع فیلمها، بطری ها و تیوبهای چند لایه)
- تبدیل کننده ها (کانورتورها)، صنایع چاپ، لامینیت و دوخت
اهداف کنفرانس
- بهبود امنیت غذایی، بهداشت جامعه و توسعه اقتصادی کشور با استفاده از فناوری های نوین بسته بندی
- کاهش اتلاف و هدر رفت مواد غذایی با استفاده از فناوری های نوین بسته بندی
- گردهم آمدن بخش های مختلف زنجیره تامین صنعت بسته بندی و فراهم نمودن زمینه جذب نیازهای صنایع داخلی در خصوص بسته بندی
- معرفی روش های بسته بندی و به روز دنیا مناسب برای حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری مواد غذایی فرآیند شده
- معرفی فناوری های نوین بسته بندی برای افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی تازه
- آشنایی با مواد پلیمری توسعه یافته برای استفاده در صنایع بسته بندی
- معرفی ویژگی های مواد پلیمری مورد نیاز در صنایع بسته بندی