آخرین اخبار

واردات خشکبار به ایران

واردات خشکبار به ایران در نتیجه عدم حمایت از کشاورزان

یکی از روش های اولیه افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی، خشک کردن آن ها است. با خشک کردن محصولات غذایی علاوه بر ممانعت از فساد غذایی، وزن و حجم محصول نیز کاهش می یابد و انبارداری، حمل و نقل آن ها نیز ساده تر می شود. خشکبار به مجموعه ای از م…
بسته بندی چند لایه مواد غذایی
بسته بندی اتمسفر اصلاح شده مواد غذایی آماده
بسته بندی فعال
سرد کردن و کیفیت آبزیان

زمان های مهم

آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات: 20 دی ماه
تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات: 1 بهمن ماه

آخرین مهلت ثبت نام  مرحله اول: 1 دی ماه
آخرین مهلت ثبت نام  مرحله دوم: 15 بهمن ماه

سخنرانان کلیدی

دریافت پوستر

پوستر دومین کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری

مکان کنفرانس

1
هتل المپیک
1
هتل المپیک تهران

حامیان رسانه ای